Kahraman Hulk

Ne kadar iyi Hulk gücünü takdir ediyoruz? Kullanılan bu adam çok zeki olsa, basit bir bilim adamı olmak. Kaza sonucunda, şimdi onun iktidara sınırı yoktur, ve hedeflerine ulaşmak için hiçbir şey durmuyor dayanılmaz bir canavara dönüştü. En azından büyük adam nasıl olabilir gerçekten güçlü belirlemek sahipsiniz. O şehrin harap zemin yapmadığını yaptığı araştırma ile geçen oldukça basit ve güvenli bir şey olacak bu için olsun. Eğer büyük taş blokları kırmak için olsun Örneğin, bu sivil nüfus açıkça acı değildir. Keşke bu bloklar birinin evinin duvarları vardı. Yani bizim eğlenceli deneyler dönelim, ve gerçekten Hulk gücü ne olduğunu bulmak? İlk düzeyleri tüm kolay olacaktır. Orada önünüzde beş taşlarıdır ve sayaç yavaş yavaş bir kahraman grev toplar kuvveti, artan. Bir boşluk tuşuna kısa sürede, mevcut noktada durur ve onları kırmak için taş üzerine yaptığı ağır elini salıverir. Her vuruş ile mümkün olduğunca kırmak için çalışın. Daha sonraki seviyeleri reçetesiz hızlandırılmış ile karakterizedir.