Savaş Gemisi Savunması

Deniz dalgaları geminin kıç yıkamak ve yeni maceralara atılma. Sizin Battleship kendi yolunda ortaya çıkacak olası tüm zorluklar iyi silahlanmış ve hazır. Nasıl büyük ölçekli savaş hakkında? Eğer çekilmeye karar verdik uzaktan düşman filosunun gelen görünce. Değil çünkü Ama onlar korkuyorlardı. Basitçe seferde birçok gemilerine karşı tek başına hareket etmek aptalca olurdu. Yani, diğer gemilerin desteğiyle, Sahneye geri döndü ve şiddetli ve heyecanlı savaşta ona katılmak için, düşman buldum.Savaş Gemisi Savunması oyunu Bu oyun iyi bilinen deniz savaşı ilkeleri üzerine inşa edilmiştir. ve rakibin – Alan ikiye ayrılır. Onları bulamadılar ki mahkemelerin düşmanın akıllı düzenleme bulmaca çalışırken, hücrelerin filonuzu düzenleyin. Kurnaz ve şanslı, daha sonra savaş başlar ve daha sonra güçlü olanlar hayatta kalır. Ona doğru kareler isteyen, size sırtını dönmeye – Bu tamamen düşman bir kazanma şansı, ya da tam tersi mahrum olabilir, bir servet. Farklı düzeyleri arasında farklı yararlı ikramiye satın alabilirsiniz. Arama alanları, gelişmiş çekirdek ve çok daha fazlası – tüm bu yeterli para kazandı var, mağazada bulunabilir.